• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

iPhone 8 plus hoesjes

iPhone 8 plus hoesjes

Apple's iPhone 8 plus is in 2017 gelanceerd als opvolger van de iPhone 7. Het is het vertrouwde concept met betere specificaties. De grootste vernieuwing is dat deze telefoon draadloos kan opladen. Dit heeft als gevolg dat de achterkant van glas is gemaakt (om het opladen mogelijk te maken). Hierdoor is het verstandig om de smartphone te beschermen met een iPhone 8 plus hoesje!

iPhone 8 plus hoesje kopen

De smartphone is voor veel mensen in het dagelijks leven niet meer weg te denken, sommigen beschouwen de smartphone zelfs als hun meest waardevolle bezit. Nu zowel de voor- als achterkant van de iPhone 8 plus van glas is gemaakt, is deze telefoon extra kwetsbaar voor valschade. Daarom is het slim om een iPhone 8 plus hoesje te kopen van SmartphoneSnufjes!

Soorten iPhone 8 plus hoesjes

Voor de iPhone 8 plus is een grote verscheidenheid aan hoesjes beschikbaar. Om het overzichtelijk en eenvoudig te maken, hebben we bij SmartphoneSnufjes gekozen om het onder te verdelen in de twee meest populaire categorieën: iPhone 8 plus backcases en iphone 8 plus bookcases.

iPhone 8 plus backcases

Een backcase voor de iPhone 8 plus beschermt met name de achterkant en zijkant van de smartphone. Een voordeel van deze hoesjes is dat ze vaak weinig volume toevoegen aan de smartphone. Een nadeel kan zijn dat het scherm kwetsbaar blijft, omdat deze vaak niet beschermd wordt.

iPhone 8 plus bookcases

Een bookcase voor de iPhone 8 plus zorgt voor een algehele bescherming van jouw smartphone. Dit hoesje staat er om bekend vaak ruimte te hebben voor pasjes en andere spullen. Dit hoesje wordt ook wel wallet case genoemd, en dat is niet voor niets. Een nadeel hiervan kan zijn dat deze hoesjes vaak (niet allemaal) aardig wat volume toevoegen aan de iPhone.

Voordelen van een hoesje

Een iPhone 8 plus hoesje heeft vele voordelen. Je kan je telefoon er een ander uiterlijk mee geven én zorgen dat deze tegelijkertijd extra beschermd wordt. Dankzij deze extra bescherming voorkom je krassen en andere gebruiksschades, dus nadat je een nieuwe telefoon uit mag zoeken, kun je de iPhone 8 plus (mede dankzij het hoesje) nog voor een mooi bedrag door verkopen.

De mooiste iPhone 8 plus hoesjes

Bij SmartphoneSnufjes vind je de mooiste hoesjes! Of je nou op zoek bent naar een simpel iPhone 8 plus hoesje die transparant is of een prachtig bookcase iPhone 8 plus hoesje van leer, bij ons vind je het geschikte hoesje voor jou! 

Koop iPhone 8 plus hoesje bij SmartphoneSnufjes

Bij SmartphoneSnufjes vind je het juiste hoesje! Als je bij ons bestelt, profiteer je altijd van gratis verzending. En als je op werkdagen voor 18:00 bestelt, wordt de bestelling de volgende dag vaak al bezorgd. Bestel daarom direct je hoesje online!