• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

iPhone 8 hoesjes

iPhone 8 hoesjes

De iPhone 8 is de langverwachte opvolger van de iPhone 7. Deze nieuwe iPhone is qua afmeting vrijwel gelijk aan de iPhone 7, maar qua materiaal en qua inhoud is de nieuwe telefoon wel degelijk veranderd. Zo is de behuizing van zowel de voor- als achterkant geheel van glas. De specificaties van de iPhone zijn ook significant verbeterd. Dankzij het glazen ontwerp heeft de iPhone 8 een elegante uitstraling, maar is die wel extra kwetsbaar voor schade. Daarom is het slim om hem te beschermen met een iPhone 8 hoesje!

Voorkom schade aan jouw iPhone 8

Met het glazen design van de iPhone 8, ziet deze smartphone er erg elegant uit. Een nadeel van dit glazen ontwerp is dat die extra kwetsbaar is voor valschade. Bij de iPhone 7 kon het scherm barsten, maar dat was het dan ook wel. Bij de nieuwe iPhone 8 kan zowel het scherm als de achterkant barsten. Hiermee kunnen de reparatiekosten flink oplopen. Bescherm jouw smartphone daarom snel met een mooi iPhone 8 hoesje.

Voordelen van een hoesje voor de iPhone 8

Een iPhone 8 hoesje heeft vele voordelen. De twee bekendste voordelen zijn dat je jouw iPhone 8 een andere uitstraling kunt geven én dat je krassen en andere schades voorkomt aan je iPhone. Een ander voordeel van een hoesje, is dat je hem (door hem te beschermen met een hoesje) nog gemakkelijk kunt doorverkopen. Een telefoon is natuurlijk meer waard als er zo min mogelijk gebruikerssporen op zitten! 

Vershillende iPhone 8 hoesjes

Hoesjes voor de iPhone 8 zijn er in vele soorten en maten. Om het overzichtelijk te houden hebben we bij SmartphoneSnufjes de hoesjes verdeeld in twee categorieën: backcases en bookcases.

iPhone 8 backcase

Zoals de naam al doet vermoeden zorgt een iPhone 8 backcase voor bescherming van de achterzijde van de smartphone. Daarnaast wordt ook de zijkant beschermd en in sommige gevallen ook de voorkant een beetje. Dit komt omdat sommige back cases of back covers randen hebben die boven het scherm uitsteken. Een voordeel van de backcase is dat deze vaak maar weinig volume toevoegt aan de smartphone.

iPhone 8 bookcase

Een bookcase voor de iPhone 8 zorgt voor een algehele beschermign van de smartphone. Deze iPhone 8 hoesjes worden vaak gesloten met een magnetische sluiting. Voordelen van deze hoesjes zijn de hoge mate van bescherming en de mogelijkheid tot het bewaren van pasjes. Veel bookcases (ook wel wallet cases genoemd) bieden ruimte voor pasjes, briefgeld en andere dingen. Een nadeel aan deze hoesjes kan zijn dat deze redelijk wat volume toevoegen aan de iPhone. Dat kan het lastig maken om deze in de broekzak te dragen.

Koop jouw iPhone 8 hoesje bij SmartphoneSnufjes

Of je nou op zoek bent naar een simpel iPhone 8 hoesje transparant of een prachtig iPhone 8 hoesje van leer (een book case bijvoorbeeld), bij SmartphoneSnufjes vind je wat je zoekt! Wij leveren goedkope iPhone 8 hoesjes, en we verzenden onze producten altijd gratis. Bestel je voor 18:00, dan heb je je bestelling vaak de volgende dag al in huis!