• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

iPhone X hoesjes

iPhone X hoesjes

Als je net een nieuwe iPhone X hebt gekocht, wil je natuurlijk niet dat deze beschadigd raakt. Daarom is het handig om deze te beschermen met een iPhone X hoesje. Een hoesje zorgt ervoor dat je zorgeloos kunt genieten van jouw nieuwe toestel en kan ook bijdragen aan het uiterlijk.

De iPhone X

Hét nieuwe topmodel van Apple is natuurlijk de iPhone X. Deze smartphone is op de markt gebracht ter ere van het tienjarig bestaan van de iPhone. Daarom moest dit hét nieuwe topmodel worden, en dat is aardig gelukt. De telefoon heeft goede specificaties en ziet er heel fraai uit. Het toestel is bijna in z'n geheel gemaakt van glas, hierdoor ziet het er erg mooi uit, maar is het ook kwetsbaar voor (val)schade. Daarom is het verstandig om hem te beschermen met een iPhone X hoesje.

Soorten iPhone X hoesjes

Er zijn een grote verscheidenheid aan hoesjes op de markt. Om het simpel te houden hebben we de iPhone X hoesjes onder verdeeld in twee soorten: backcases of back covers en bookcases (ook wel walletcases genoemd). Onderstaand lichten we de soorten toe.

iPhone X backcase

De backcase (ook wel back cover genoemd) is een simpel maar toch heel effectief hoesje. Dit hoesje beschermt de achterkant en zijkant, en in sommige gevallen ook deels de voorkant. Dit is afhankelijk van de rand van het hoesje. Backcases voegen over het algemeen weinig volume toe aan de telefoon en zorgen voor een goede bescherming. 

iPhone X bookcase

De bookcase (ook wel walletcase genoemd) is een hoesje met wat meer functionaliteiten. Deze hoesjes kenmerken zich doordat ze geopend en gesloten worden als een boek. Vak worden deze hoesjes van (kunst)leer gemaakt en bieden ze ook een aantal opbergvakjes voor pasjes. Deze hoesjes zorgen voor een totale bescherming, maar voegen ook enig volume toe aan de telefoon.

iPhone X accessoires

Naast een groot aantal iPhone X hoesjes kun je bij ons ook terecht voor accessoires voor de iPhone X. We leveren bijvoorbeeld screenprotectors (van gehard glas) en diverse soorten oplaadkabels. Altijd handig voor erbij!

iPhone X hoesje kopen bij SmartphoneSnufjes

Bestel je jouw iPhone X hoesje bij SmartphoneSnufjes, dan profiteer je van gratis verzending en bezorging binnen 24 uur. Je kunt bij ons op meerdere manieren betalen (inclusief achteraf betalen), en na ontvangst van de bestelling heb je 15 dagen de tijd om deze te beoordelen. Bestel nu gemakkelijk online zodat je jouw bestelling zo snel mogelijk in huis hebt!