• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

iPhone X Backcase (22)

Merken
Soort hoesje
Materiaal
Kleur
Op zoek naar een mooie backcase (ook wel back cover genoemd) voor jouw iPhone X? Bekijk ons aanbod en gebruik de filters om gemakkelijk en snel het hoesje te vinden wat bij jou past!
Toon 1 - 12 van 22

iPhone X Backcase

Bescherm jouw iPhone X met een sterke, goed beschermende backcover van SmartphoneSnufjes! Bij ons vind je een zeer ruim assortiment back cases, verkrijgbaar in alle soorten, maten en kleuren. Backcases worden ook wel back covers genoemd en beschermen met name de achterzijde van de smartphone.

Voordelen van de backcase

Een back cover beschermt met name de achterkant en zijkant van de smartphone. Daarbij geldt voor de meeste back covers dat het scherm ook lichtelijk beschermd wordt. Dit komt doordat veel telefoonhoesjes een uitstekende rand hebben. Eén van de grote voordelen van een back case is dat deze (in de meeste gevallen) amper volume toevoegen aan de smartphone.

Soorten iPhone X back covers

Back covers voor de iPhone X zijn grofweg te verdelen in drie soorten: harde plastic hoesjes, zachte TPU hoesjes en een mix van beide varianten. Onderstaand lichten we de hoesjes per soort toe.

Harde plastic hoesjes iPhone X

Harde plastic hoesjes beschemen jouw iPhone X goed tegen krassen. Daarnaast hebben ze vaak een zeer slank design. Als je telefoon valt bieden de harde plastic hoesjes een wat minder goede bescherming.

Zachte TPU hoesjes iPhone X

Zachte TPU hoesjes beschermen jouw iPhone goed tegen schokken en krassen. Deze hoesjes zijn vaak buigbaar. Deze hoesjes zijn doorgaans iets dikker dan de plastic hoesjes, en bieden beter schokabsorbtie, zodat bijvoorbeeld valschade voorkomen wordt.

Hardcase met siliconen iPhone X

De hardcase hoesjes met (vaak) siliconen of TPU afwerking bieden qua backcovers de beste bescherming. Het harde plastic verdeelt de kracht van het vallen terwijl de TPU/siliconen laag zorgt voor het absorberen van de schok.

Bescherming van het scherm

Het scherm is vaak niet of slechts beperkt beschermd door een backcase of back cover. Deze hoesjes hebben vaak wel uitstekende randen, maar als jouw smartphone toevallig op een scherpe hoek of rand valt, is de kans groot dat het scherm alsnog kapot gaat. Dit kan voorkomen worden door een goede screenprotector aan te schaffen.

Koop jouw iPhone hoesje bij SmartphoneSnufjes!

Heb je een leuke backcase gevonden, dan kun je deze gemakkelijk online bestellen! Bij ons profiteer je altijd van gratis verzending, en bestel je op werkdagen voor 18:00, dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden. Deze heb je dus vaak al de volgende dag in huis!