• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

iPhone XS hoesjes

iPhone XS hoesjes

Na het grote succes van de iPhone X is het lastig voor Apple om de verwachtingen van de consument opnieuw te overtreffen. De langverwachte opvolger van de X is de iPhone XS. Hoewel dit qua naam lijkt op het kleine broertje (Extra Small), is dit qua prestaties allerminst het geval. 

 

De iPhone XS

Qua uiterlijk is de iPhone XS vrijwel niet veranderd van de iPhone X. Ze zijn beiden exact even groot en dik, en ook qua gewicht ontlopen ze elkaar niet veel. De XS weegt met 177 gram nét 3 gram meer dan zijn voorganger. De hoesjes van de X en de XS passen op elkaar, maar het is niet optimaal. Het nieuwe toestel heeft namelijk een iets grotere cameralens.

 

Soorten hoesjes

Net zoals voor alle andere Apple telefoons komt er ook een grote diversiteit aan iPhone XS hoesjes en andere gadgets op de markt. Zo leveren we onder anderen bookcases, backcases, screenprotectors en opladers en kabels.

Een backcase zorgt voor een bescherming van de achterkant, en in sommige gevallen ook de voorkant. Deze hoesjes voegen weinig volume toe aan de telefoon en zijn goed te combineren met een screenprotector.

Bookcases openen als een boek, vandaar de naam bookcase. Deze hoesjes bieden vaak ruimte voor meerdere pasjes, maar daar staat tegenover dat ze vaak ook wat dikker zijn. Deze beschermhoesjes zijn vaak van leer gemaakt en beschermen het gehele toestel.

 

De voordelen van een hoesje

Een iPhone XS hoesje kopen heeft vele voordelen. Ze voorkomen beschadigingen en kunnen je telefoon er leuk en fris uit laten zien. Een prachtig lederen bookcase geeft jouw iPhone XS een unieke uitstraling. Hou je wat meer van basic, dan kan een simpele backcover ook zorgen voor een degelijke bescherming.

 

iPhone XS hoesje kopen

Bij SmartphoneSnufjes kun je goedkoop een iPhone XS hoesje kopen. We leveren diverse modellen allen uit eigen voorraad, dus ze worden binnen 24u gratis bezorgd. Daarbij profiteer je ook van 15 dagen bedenktijd, dus je hebt genoeg tijd om het hoesje te beoordelen. Voorkom dat jouw iPhone XS beschadigd raakt en bestel direct online!