• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betaalmethoden

Bij een moderne webwinkel horen de beste, snelste en veiligste betaalmethoden. Daarom betaal je bij SmartphoneSnufjes altijd via een beveiligde SSL verbinding, op de manier die bij jou past. Je kunt bij ons onder andere betalen met iDeal, PayPal, CreditCard, bankoverschrijving. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om achteraf te betalen via Billink (binnen 14 dagen).

iDeal

De meest populaire betaalmethode onder Nederlanders, en dat is niet voor niets. Met iDeal betaal je in de beveiligde betaalomgeving van jouw bank. Zodra de betaling binnen is wordt de bestelling direct klaar gemaakt voor verzending. Voor iDeal brengen wij geen extra kosten in rekening.

PayPal

PayPal is internationaal één van de meest gebruikte betaalmethoden, die ook in Nederland vaak gebruikt wordt. Je betaalt in de beveiligde betaalomgeving van PayPal en het geld staat (net zoals bij iDeal) direct onze rekening. Zodra dit gebeurd is, maken wij jouw bestelling direct klaar voor verzending! Voor PayPal brengen wij geen extra kosten in rekening.

CreditCard

Qua populaire betaalmethoden kunnen de meest gebruikte CreditCards natuurlijk ook niet ontbreken. Bij SmartphoneSnufjes kun je betalen met MasterCard, Maestro, Visa en American Express. Omdat de creditcardmaatschappijen een toeslag vragen per transactie (en wij dit niet willen doorberekenen in onze prijzen), vragen wij een kleine bijdrage van €0,95 per transactie.

Bankoverschrijving

Je kan ook vooruit betalen via een reguliere bankoverschrijving. Je dient het geld dan over te maken naar onze Payment Service Provider: Mollie. Nadat jij het geld over hebt gemaakt, kan het één of twee dagen duren voordat het op onze rekening staat. Zodra dit het geval is, gaan wij over tot verzending.

Achteraf betalen via Billink

Om jou een veilige en gemakkelijke online shop ervaring te bieden, kun je bij ons uiteraard ook achteraf betalen via Billink. Billink rekent per transactie een bedrag van €0,59 cent. Omdat wij geen verborgen kosten willen 'verstoppen' in onze verkoopprijzen, rekenen wij dit door aan de klant.

Als je jouw gegevens invult, voert Billink realtime een check uit. Ben je goedgekeurd, dan verschijnt de betaalmethode. Als je onverhoopt niet goedgekeurd wordt, dan wordt deze betaalmethode niet zichtbaar. Dan dien je alsnog vooraf te betalen.