• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Verzenden & retourneren

Verzending

Bestel je op werkdagen voor 18:00, dan wordt jouw bestelling dezelfde dag nog verzonden! Daarnaast profiteer je bij SmartphoneSnufjes altijd van gratis verzending. Wel zo voordelig! Naast de optie tot gratis verzending bieden wij ook nog een zending aan met Track & Trace.

Brievenbuspakketje met gratis verzending

Kies je voor de optie gratis verzending, dan wordt de bestelling gratis afgeleverd in jouw brievenbus. Je hoeft niet thuis te blijven om jouw bestelling in ontvangst te nemen. Deze verzendmethode is niet voorzien van Track & Trace.

PostNL bezorging met Track & Trace

Kies je voor PostNL bezorging met Track & Trace, dan kun je jouw bestelling volgen. Zo weet je wanneer die ongeveer geleverd wordt. Bij deze verzendmethode moet je tekenen voor ontvangst, dus het is noodzakelijk dat je thuis bent. Voor verzending met Track & Trace rekenen wij €2,95 verzendkosten.

 

Retournering

Voldoet jouw bestelling onverhoopt niet aan de verwachtingen, dan heb je bij SmartphoneSnufjes 15 dagen de tijd om jouw bestelling aan te melden als retour. Je kunt de retourmelding doen via jouw account (indien aangemaakt) of door contact met ons op te nemen.

Om het product te kunnen retourneren dient het ongebruikt en compleet te zijn en (indien mogelijk) in de originele verpakking te zitten. Als het product beschadigd of niet compleet geretourneerd wordt, kunnen wij hier kosten voor in rekening brengen.

Kosten voor het retourneren komen voor rekening van de koper. Als wij een verkeerd of beschadigd product geleverd hebben, nemen wij de retourkosten uiteraard voor onze rekening.